Wij geloven

Groeien draait om het creëren van kansen en elk bedrijf moet dezelfde kansen krijgen om te groeien.

Waarom

We level the playing field

Het gat tussen grote en kleine bedrijven wordt steeds groter. Grote bedrijven hebben de mensen, kennis en technologie om marketing effectief uit te voeren. Hierdoor groeien zij ten koste van kleinere bedrijven. Wij geloven dat groei draait om het creëren van kansen en dat elk bedrijf dezelfde kansen moet krijgen om te groeien. Daarom laat Make Marketing Magic MKB bedrijven profiteren van dezelfde marketingstrategie, expertise en technologie als grote bedrijven. We level the playing field.

Hoe

Groei mogelijk maken

Wij hebben de noot gekraakt en een methodiek ontwikkeld op basis van wetenschap en jarenlange ervaring. Onze effectieve en betaalbare marketing brengt alle kennis en kunde samen die grote bedrijven ook tot hun beschikking hebben. Hierdoor kan een kleiner bedrijf gebruik maken van alle kansen die de huidige technologie biedt. We voeren een compleet plan uit voor een vast laag bedrag per maand.

Wat

Effectieve marketing

In je marketing journey van 12 maanden zit een persoonlijk groeiplan, unieke content, social advertising, toegang tot het lead platform YourWoo  en de executie van jouw plan door een team van experts.

Wij maken het magisch

Wij doen het voor je

Wij doen de executie van je marketing journey van 12 maanden en coachen je bij het opvolgen van je opportunities en leads in YourWoo. Welkom bij Make Marketing Magic.

Sociale impact

Duurzame ontwikkeling

Wij houden van ondernemers en van mensen met ambitie. Daarom ondersteunen we 2 projecten waar ondernemerschap en ontwikkeling centraal staan.

Wakibi

Wakibi steunt ondernemers in ontwikkelingslanden met microfinanciering. Make Marketing Magic steunt Wakibi door het doen van hun marketing.

The Kusasa Project

The Kusasa Project helpt kansarme ambitieuze kinderen met het benutten van hun potentie. Wij zijn trots dat we daar een bijdrage aan mogen leveren.