Degenen die niet in magie geloven, zullen het nooit vinden.

Het gros van de ondernemers worstelt – ook nu. Je leest dan wel de verhalen over beursgangen en economische hoogconjunctuur, maar de meesten moeten snoeihard werken om hun ideeën te verwezenlijken. Ik herken dat als geen ander. Volgens een studie gepubliceerd in de Harvard Business Review wordt het gat tussen kleine en grote bedrijven de laatste jaren alleen maar groter. Ondanks dat het lijkt dat je tegenwoordig zelf makkelijk aan marketing kunt doen, is het juist veel complexer geworden. Grote bedrijven hebben de mensen, de kennis en de technologie om marketing effectief uit te voeren. Hierdoor groeien zij ten koste van kleinere bedrijven.

Wij hebben de afgelopen jaren de noot gekraakt en een methodiek ontwikkeld op basis van wetenschap en jarenlange ervaring. Onze effectieve en betaalbare marketing brengt alle kennis en kunde samen die grote bedrijven ook tot hun beschikking hebben. Hierdoor kan een kleiner bedrijf gebruik maken van alle kansen die de huidige technologie biedt. We voeren een compleet plan uit voor een vast laag bedrag per maand. Zo heeft ieder bedrijf dezelfde kansen om te groeien.

Mijn droom? MKB-bedrijven laten profiteren van dezelfde marketingstrategie, expertise, mensen en technologie als grote bedrijven. Met slechts 10% van hun budget en 15% van hun capaciteit? Ze konden nergens heen. Tot nu. We level the playing field.

Jos Maassen, Oprichter

Meet the Magic Makers